Utisci polaznika – Godišnji kursevi stranih jezika za srednjoškolce

1.Kurs engleskog jezik je bio izuzetno koristan za mene, puno stvari sam naučila koje mi koriste u školi. Atmosfera za rad je prijatna i pozitivna. Sve pohvale.

Jovana Branković

2. Časovi su, za razliku od srednje škole, jako zanimljivi, puno se posvećuje pažnje konverzaciji, posebno mi se sviđa što profesorka koristi razne igrice i dodatne materijale za učenje jezika.

Nela Stanković

3.Kurs engleskog je odličan. Pomogao mi je mnogo da popravim ocenu u školi. Oduševljana sam organizacijom i svim zaposlenima u EQUILIBRIU.

Sara Petrović

4. Ovaj program pohađam već 3 godine. Učim španski jezik i veoma sam napredovao. Na časovima je vrlo zabavno i interesantno. Vannastavne aktivnosti su jako korisne.

Zoran Pešić

5. Kurs je jako zanimljiv. Časovi su interesantni. Ne uči se suvoparno kao u školi, već se dosta priča na stranom jeziku, obraća se pažnja na svakog učenika i sve to na zabavan način. Vananastavne aktivnostu su takodje korisne jer se upoznajemo sa učenjem jezika i kulturom stranih zemalja na sasvim poseban načun.

Zdravko Marković

6. Prijavila sam se na kurs da bih napredovala u učenju jezika i popravila ocenu u školi. Upoznala sam dosta zanimljivih drugova. Profesorka je mlada i strpljiva, svima bih preporučila ovaj kurs.

Marina Popović

7. Kurs je odličan i veoma dobro osmišljen. Profesori su veoma dobri, prijatni i veoma dobro objašnjavaju. Grupe su male i profesori uspevaju da posvete vreme svakom od nas. Super je što su termini vikendom tako da mogu da uklopim obaveze u školi sa učenjem jezika.

Zoran Vojnović

8. Odličan program, odličan profesor i odlična organizacija. Cena je više nego povoljna. Grupe su male i jako se brzo napreduje. Svima bi preporučio da upišu kurs nemačkog.

Dragan Novaković

9. Proveo sam godinu dana u školi Equilibrio. Mogu reći da sam se osćao kao kod kuće. Osoblje ljubazno, uvek na usluzi. Predavači kvalitetni i potpuno posvećeni potrebama učenika. Zaista jedno sjajno iskustvo.

Jelena Perić

10. Ceo program godišnjih kurseva je u potpunosti prilagođen našim interesovanjima i uzrastu. Svakog vikenda sa radošću dolazim na časove.

Branka Šarčević

11. Godišnji kurs italijanskog je bio jako dobar, časovi vrlo zanimljivi, a grupa sjajna. Naučio sam dosta novih reči i izraza na italijanskom. Sve pohvale za profesorku. Na časovima je bilo puno vežbi, radionica i igrica, tako da sam brzo postigao napredak.

Siniša Milić

12. Veoma sam zadovoljna kursom engleskog jezika, profesorka je sjajna, lekcije koje se obrađuju su odlične i zadovoljile su moje potrebe. Veliki deo časa se govori isključivo na engleskom, što ubrzava proces učenja. Sve odlično zamišljeno. Ne bih ništa menjala.

Ivana Bošković

13. Zavšila sam nemački jezik u Centru EQUILIBRIO. Prijatna grupa, prijatna profesorka, dosta konverzacije. Uslovi za rad su odlični. Celokupan utisak je vrlo pozitivan. Planiram da i u budućnosti nastavim da pohađam neki od kurseva u EQUIULIBRIU.

Nikolina Pešić

14. Na ovom kursu sam mnogo toga korisnog naučila. Dobra organizacija nastave i sjajan predavač. Posebno mi se dopada što učimo jezik u malim grupama i svi možemo da dođemo do izražaja.

Sanja Lešić

15. Završio sam godišnji kurs italijanskog jezika. Ovo je veoma koristan kurs za mene. Upoznao sam puno novih prijatelja i jako sam napredovao u znanju italijanskog jezika. Nemam nijednu zamerku.

Oliver Jakovljević