PRIPREMNI KURSEVI ZA TOEFL, IELTS, FCE, CAE I CPE ISPITE

EQUILIBRIO - Teen akademija organizuje pripremne kurseve za polaganje međunarodno priznatih ispita engleskog jezika - TOEFL, IELTS, FCE, CAE i CPE.
https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2019/04/single_course_girl.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2020/06/letnji-kurs.png
ŠTA PREDSTAVLJAJU PRIPREMNI KURSEVI I KOME SU NAMENJENI?

Pripremni kursevi za polaganje međunarodno priznatih ispita iz engleskog jezika (TOEFL, IELTS, FCE, CAE I CPE) omogućavaju srednjoškolcima da uspešno pripreme i polože neki od ovih ispita i na taj način dobiju internacionalnu diplomu o svom nivou znanja.

Pripremni kursevi za polaganje međunarodnih ispita su kreiranu prema posebnim potrebama naših polaznika i različitim nivoima znanja koje poseduju. Pohađanje ovih kurseva na najbolji način će pripremiti srednjoškolce za polaganje međunarodnih ispita, koji će im omogućiti lični, akademski i profesionalni razvoj.

Sertifikat o uspešno položenom međunarodno priznatom ispitu srednjoškolci mogu da koriste prilikom upisa na većinu univerziteta engleskog govornog područja, pri konkurisanju za neke od stipendija ili prilikom prijavljivanja za posao i praksu u brojnim svetskim kompanijama.

Pripremni kursevi za polaganje međunarodnih ispita su namenjeni svim srednjoškolcima koji žele da podignu svoje znanje engleskog na viši nivo, ostvare napredak studiranjem ili zaposlenjem u inostranstvu i osiguraju bolju budućnost nakon srednje škole, već sada.

Mladi, ali iskusni diplomirani i master profesori stranih jezika.
Rad u malim grupama sa posebnom pažnjom na svakog polaznika.
Nastava stranih jezika se održava vikendom, van obaveza u srednjoj školi.
Svaki od pripremnih kurseva sadrži i simulaciju polaganja ispita.

PRIPREMI SE UZ POMOĆ NAŠIH STRUČNIH PROFESORA I STEKNI MEĐUNARODNO PRIZNATU DIPLOMU!

U NAŠOJ PONUDI SE NALAZE SLEDEĆI MEĐUNARODNO PRIZNATI ISPITI:

TOEFL (Test of English as a Foreign Language) je američki međunarodno priznati ispit iz engleskog jezika koji je neophodan preduslov za upis na većinu američkih i evropskih univerziteta. Nakon položenog TOEFL ispita smatra se da je kandidat sposoban da prati nastavu na engleskom jeziku i učestvuje u svim studentskim aktivnostima.

IELTS (International English Language Testing System) je ispit koji služi za procenu jezičkih sposobnosti kandidata koji žele da studiraju ili rade u sredinama u kojima je engleski jezik zvanicne komunikacije. IELTS je jedini test znanja engleskog koji priznaju imigracione službe svih zemalja kojima je uslov za useljenje – posedovanje potvrde o znanju engleskog jezika.

Cambridge English: First ili FCE (First Certificate in English) je viši srednji nivo Kembridž ispita iz engleskog jezika i na skali Saveta Evrope nosi oznaku B2. Ovaj sertifikat je prihvaćen kao potvrda znanja engleskog jezika za određene studijske programe, kao i zaposlenje širom Evrope, Ujedinjenog Kraljevstva, ali i svuda u svetu.

CAE Cambridge English: Advanced ili CAE (Certificate in Advanced English) je prvi od dva najviša nivoa Kembridžovih ispita iz engleskog jezika i na skali Saveta Evrope nosi oznaku C1. CAE sertifikat priznat je od strane gotovo svih univerziteta u svetu, a može se iskoristiti i prilikom aplikacije za posao u nekim od najvećih svetskih kompanija.

Cambridge English: Proficiency ili CPE (Certificate of Proficiency in English) je najviši nivo Kembridž ispita engleskog jezika i na skali Saveta Evrope nosi oznaku C2. CPE je sertifikat koji priznaju skoro svi univerziteti kao i poslodavci širom sveta. Predstavlja najveći mogući nivo poznavanja engleskog i kandidat koji poseduje ovu diplomu se izjednačava sa obrazovanim izvornim govornicima engleskog jezika.

TEMELJNA PRIPREMA ZA POLAGANJE ISPITA UZ SAVREMENE METODE RADA, ISKUSNE PREDAVAČE I STALNE PROVERE ZNANJA!

KAKO IZGLEDA NASTAVA NA PRIPREMNIM KURSEVIMA?

Pripremni kursevi se održavaju ONLINE, uživo u virtuelnoj učionici u malim, mentorskim grupama sa 3 do 6 polaznika, jednom nedeljno (vikendom, subotom ili nedeljom) u trajanju od 150 minuta.

Pre početka svakog pripremnog kursa polaznici rade ulazni test na osnovu koga se utvrđuje postojeće predznanje engleskog jezika. Ovim testom se utvrđuje na koju od 4 kompetencije treba staviti akcenat, s obzirom na to da kursevi imaju različite namene.

Udžbenici koji se koriste tokom ovih kurseva su specijalno namenjeni pripremi za polaganje ovih ispita. Pored osnovnog udžbenika, tokom nastave se koriste i dodatni materijali u skladu sa potrebama polaznika ispita.

Metodika rada je prilagođena strukturi i formi ovih ispita i radi na razvijanju jezičkih i drugih veština, koje  preduslov za uspešno polaganje ovih ispita i sticanje međunarodno priznate diplome.

Opšti info:

kursevi su namenjeni učenicima od I do IV razreda srednjih škola
početak nastave - februar 2023.
tempo rada - 1 x nedeljno po 150 min
ukupni fond TOEFL i IELTS kurseva – 32 školska časa
trajanje TOEFL i IELTS kurseva – 2,5 meseca
ukupni fond FCE, CAE i CPE kurseva – 50 školskih časova
trajanje FCE, CAE i CPE kurseva - 4 meseca
nastava se odvija vikendom, subotom ili nedeljom
nastava se odvija ONLINE, uživo u virtuelnoj učionici
male mentorske grupe od 3 do 6 polaznika
vrhunski predavači
https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2021/08/kursevi-za-srednjoskolce.png

PRIPREMNI KURSEVI
ZA FCE, CAE I CPE ISPITE:

REDOVNA CENA:
012345678900123456789001234567890

PRIPREMNI KURSEVI
ZA TOEFL I IELTS ISPITE:

REDOVNA CENA:
012345678900123456789001234567890

Cena obuhvata:

upis na ONLINE pripremni kurs
polaganje ulaznog testa radi preciznog utvrđivanja predznanja
pohađanje pripremnog kursa
redovne konsultacije sa profesorima - mentorima
polaganje kontrolnih ispita i ispita simulacije polaganja ispita (pismenih i usmenih)
mentorsko praćenje polaznika
personalizovani pristup svakom polazniku
KO SU NAŠI PROFESORI?

Predavači na pripremnim kursevima su diplomirani i master profesori, specijalizovani za izvođenje pripremne nastave za polaganje međunarodno priznatih ispita. Njihova profesionalnost, odgovornost, mentorski rad i individualni pristup u radu, doveli su veliki broj naših polaznika do odličnih rezultata prilikom polaganja međunarodno priznatih ispita.

PROCENAT USPEŠNOSTI NAŠIH POLAZNIKA PRI POLAGANJU MEĐUNARNODNO PRIZNATIH ISPITA: 100%

EQUILIBRIO Teen akademija sastavi je deo EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema koji već pune dve decenije organizuje pripremne kurseve za polaganje međunarodno priznatih ispita iz engleskog jezika – TOEFL, IELTS, FCE, CAE, CPE, sa izuzetno visokom prolaznošću svojih polaznika, koja je u 2021. bila čak 100%.

Ulaganje u znanje najbolja je investicija u vašu budućnost! Bilo da želite da studirate u inostranstvu ili se zaposlite u nekoj od najpoznatijih svetskih kompanija, pohađanje pripremnih kurseva je prvi korak za ostvarenje sigurnog napretka!

ŽELIŠ DA OSIGURAŠ BOLJU BUDUĆNOST NAKON SREDNJE ŠKOLE? PRIJAVI SE NA VREME I SA LAKOĆOM PRIPREMI I POLOŽI MEĐUNARODNO PRIZNATI ISPIT!

Prijavite se na Pripremne kurseve za polaganje TOEL, IELTS, FCE, CAE i CPE ispita! Pozovite klikom na: 069 31 22 253  (10 – 17h)
ili popunite online formular:

https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2020/06/kursevizasrednjoskolce-beograd-letnji-kurs-3.png

Prijava:

    Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

    *Klikom na dugme Pošalji, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)