PREMIUM KURSEVI JEZIKA ZA SREDNJOŠKOLCE

EQUILIBRIO - Teen akademija tokom jeseni 2022. godine, za sve srednjoškolce koji imaju više od 17 godina, organizuje Premium kurseve stranih jezika (engleski, nemački, italijanski ili španski).
https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2019/04/single_course_girl.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2020/06/kursevi-za-srednjoskolce.png
ŠTA PREDSTAVLJAJU PREMIUM KURSEVI I KOME SU NAMENJENI?

Premium kursevi su visokokvalitetni kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog i španskog jezika, koji dovode do brzih rezultata i primenjivog znanja stranih jezika. 

Prema temama koje obrađuju, ovi kursevi su namenjeni svim srednjoškolcima koji imaju preko 17 godina, bez obzira na nivo znanja stranog jezika i na to da li su i koliko dugo konkretan strani jezik već učili u školi.

Nivo kursa koji će polaznik pohađati zavisi isključivo od njegovog trenutnog predznanja, čiji nivo se utvrđuje testiranjem pre početka nastave.

U nastavi primenjujemo EQUILIBRIO konverzacijski metod koji srednjoškolce od prvog trenutka navodi da govore na stranom jeziku i maksimalno aktiviraju kako prethodno, tako i tek stečeno znanje, bez pribegavanja upotrebi srpskog jezika na času.

Mladi, ali iskusni diplomirani i master profesori stranih jezika.
Rad u malim grupama sa posebnom pažnjom na svakog polaznika.
Nastava se održava radnim danima u poslepodnevnim i večernjim časovima.
Izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema.

PREMIUM KURSEVI ZA SREDNJOŠKOLCE OBUHVATAJU PROŠIRENJE FONDA REČI, USAVRŠAVANJE GRAMATIKE I RAD NA SVE ČETIRI JEZIČKE VEŠTINE, SA AKCENTOM NA KONVERZACIJI!

KOLIKO TRAJU I KAD POČINJU PREMIUM KURSEVI ZA SREDNJOŠKOLCE?

Premium kursevi za srednjoškolce traju dva meseca, tempo rada je 2 puta nedeljno po 120 minuta, termini su poslepodnevni i večernji. Start nastave je početkom decembra 2022. godine.

Zahvaljujući ovakvom intenzitetu nastave bićeš u redovnom, intenzivnom kontaktu sa stranim jezikom koji učiš – čak 2 x nedeljno po 120 minuta provodićeš komunicirajući na stranom jeziku, što će ti pomoći da brzo naučiš da na njemu i razmišljaš.

U STALNOJ INTERAKCIJU SA PROFESOROM I OSTALIM POLAZNICIMA U SVOJOJ GRUPI OSETIĆEŠ NAPREDAK IZ ČASA U ČAS I SVE SLOBODNIJE I SAMOUVERENIJE ĆEŠ KOMUNICIRATI NA STRANOM JEZIKU.

PREMIUM KURSEVE ORGANIZUJEMO U KLASIČNOJ ILI VIRTUELNOJ UČIONICI!
  • Nastava u VIRTUELNOJ učionici održava se ONLINE, u malim mentorskim grupama od 4 do 7 polaznika. Budući da se održava uživo, pruža ti doživljaj prave učionice jer je identična nastavi u klasičnoj učionici, samo što se fizički nalaziš u komforu svoje sobe, za svojim radnim stolom ili na svom omiljenom mestu za učenje. Sve što ti je potrebno za pohađanje kursa u virtuelnoj učionici jeste računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!
  • KLASIČNA nastava se održava u našim nastavnim centrima Vukov spomenik i Novi Beograd – Geneks, u malim mentorskim grupama od 4 do 7 polaznika. Časovi se održavaju u moderno opremljenim učionicama, uz primenu savremenih nastavnih sredstava, audio i video sadržaja, koji omogućavaju lako usvajanje stranog jezika.

Opšti info:

kursevi su namenjeni učenicima srednjih škola koji su stariji od 17 godina
start nastave - početkom decembra 2022.
tempo rada - 2 x nedeljno po 120 min
ukupni fond kursa – 40 školskih časova
trajanje kurseva – 2 meseca
nastava se odvija radnim danima u poslepodnevnim ili večernjim terminima
časovi se održavaju u vidu KLASIČNE nastave, u našim prostorijama ili ONLINE nastave, uživo u virtuelnoj učionici (po izboru polaznika)
male mentorske grupe od 4 do 7 polaznika
vrhunski predavači
https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2021/08/kursevi-jezika.png
TOKOM JESENI 2022. ODOBRAVAMO AKCIJSKE CENE ZA PREMIUM KURSEVE ZA SREDNJOŠKOLCE:

PREMIUM KURSEVI
STRANIH JEZIKA:

REDOVNA CENA:
012345678900123456789001234567890
AKCIJSKA CENA:
012345678900123456789001234567890
za plaćanje na 2 rate
AKCIJSKA CENA:
012345678900123456789001234567890
za uplate u celosti

Cena obuhvata:

polaganje ulaznog testa radi preciznog utvrđivanja predznanja
upis Premium kurs
pohađanje Premium kursa
redovne konsultacije sa profesorima - mentorima
mentorsko praćenje polaznika
personalizovani pristup svakom polazniku
pismenu garanciju kvaliteta za svakog polaznika (besplatno, ponovno pohađanje istog kursa ukoliko polaznik ne položi završni ispit)
izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema
KO SU NAŠI PROFESORI?

Nastavu realizuje tim diplomiranih profesora stranih jezika, koji su u potpunosti osposobljeni da rade sa polaznicima ovog uzrasta. Profesori koji izvode nastavu su su pristupačni i puni entuzijazma, što je važno kako bi se polaznici opustili i podstakli da komuniciraju, bez straha od greške, i na taj način prevazišli blokadu u govoru. Profesor se u radu sa tinejdžerima fokusira na one oblasti jezika koje su im najpotrebnije za usavršavanje.

MISLI NA SVOJU BUDUĆNOST VEĆ SADA! PRIJAVI SE NA VREME I STEKNI KORISNA ZNANJA IZ STRANOG JEZIKA PO TVOM IZBORU!

Prijavi se za pohađanje Premium kurseva engleskog, nemačkog, italijanskog ili španskog jezika!  Pozovi klikom na: 069 31 22 253  (10 – 17h)
ili popuni online formular:

https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2021/08/teen-akademija.png

Prijava:

    Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

    *Klikom na dugme Pošalji, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)