EQUILIBRIO - TEEN AKADEMIJAO NAMA

https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2019/04/hero_books.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2019/04/about_inner_01.png

Termini časova prilagođeni srednjoškolcima!EQUILIBRIO - Teen akademija

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem već pune dve decenije jedna je od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda.

EQUILIBRIO – Teen akademija je deo EQUILIBRIO – Obrazovnog Sistema i organizuje kurseve namenjene polaznicima tinejdžerskog uzrasta (učenicima gimnazija i srednjih stručnih škola) kroz visoko kvalitetnu nastavu kurseva stranih jezika.

Osnovni cilj EQUILIBRIO – Teen akademije je da pruži polaznicima najsavremeniji način učenja i usvajanja stranih jezika. Visokokvalitetni kursevi, najmodernije metode nastave, odlični tehnički uslovi i opremljenost, nastavna sredstva renomiranih svetskih izdavača, kao i neprekidno usklađivanje programa školovanja sa razvojem tržišta, samo su neki od postulata EQUILIBRIO – Teen akademije.

Metod po kome je EQUILBRIO – Teen akademija poznata je brižljivo osmišljen konverzacijski metod sa primenom individualnog pristupa u radu sa svim polaznicima. Na časovima stranih jezika u EQUILIBRIO – Teen akademiji prisutna je stalna interakcija između profesora i polaznika, bez obzira da li se radi o učenju gramatike, novog vokabulara ili pripremi za polaganje nekog međunarodno priznatog ispita stranog jezika.

Nastavnik nije tu da bi držao predavanje ili diktirao pravila, nego da navede učenike da sami dođu do zaključaka i da im pruži što više prilike da govore, pomažući im da pravilno formulišu ono što žele da kažu.

Iskustva, doživljaji i mišljenja učenika su čest izvor tema za razgovor i aktivno se koriste u nastavi kako bi se novi nastavni sadržaji povezali sa nečim njima bliskim i tako što lakše i jasnije upamtili, a samo učenje postalo prijatnije i neosetnije.

U nastavi stranih jezika u EQUILIBRIO – Teen akademiji se koriste udžbenici osmišljeni tako da podržavaju principe komunikativnog pristupa nastavi. To podrazumeva mnogo interaktivnih vežbanja, rada u paru i manjim grupama, kao i didaktičke igre neprocenjive za lako i zanimljivo usvajanje novih sadržaja i njihovu aktivnu primenu.

Osim osnovnih udžbenika, u nastavi su u velikoj meri zastupljeni i razni dodatni materijali i aktivnosti koje podstiču na zaključivanje, razmenu mišljenja i simulacije realnih situacija. Kombinacija svih tih raznovrsnih materijala i aktivnosti donosi najbolje i najtrajnije rezultate u učenju, koje se pritom odvija u prijatnoj, vedroj i opuštenoj atmosferi, pretvarajući kurs jezika u izuzetno zanimljiv i zabavan način da se provede slobodno vreme.

https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2019/09/o-nama-slika.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image