EQUILIBRIO TEEN AKADEMIJANAŠI PROFESORI

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2021/08/nasi-profesori.png

EQUILIBRIO – Teen akademiji predaju mladi, ali iskusni diplomirani i master profesori stranih jezika, koji uz najsavremenije nastavne metode, stručnu literaturu renomiranih svetskih izdavača i atraktivne audio i video materijale pružaju visokokvalitetnu nastavu stranog jezika.

Zato je naš cilj da vam proces učenja jezika učinimo zabavnim i potpuno nezaboravnim iskustvom usvajanja novih znanja, apsolutno oslobođenim od stresa i bilo kog vida opterećenja, stvarajući od njega nešto u čemu ćete zaista uživati, a čiji će vas rezultati u velikoj meri učiniti više nego spremnim da se suočite sa svim izazovima studentskog, a kasnije i poslovnog života.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Iz tog razloga profesori koriste pažljivo osmišljen metodološki pristup u radu sa svima vama koji ste polaznici naših kurseva, sa ciljem da sve jezičke kompetencije savladate brzo i lako, i osetite se slobodnijim i sigurnijim u komunikaciji na ciljanom jeziku, u bilo kojoj situaciji i u bilo kom kontekstu.

U svom radu naši profesori primenjuju konverzacijski metod, koji će vas od prvog trenutka navesti da govorite na stranom jeziku i maksimalno aktivirate, kako prethodno, tako i tek stečeno znanje.

https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2019/09/equilibrio-obrazovni-sistem-profesori.png