Naši profesori

U EQUILIBRIO TEEN AKADEMIJI predaju mladi, ali iskusni diplomirani i master profesori stranih jezika, koji uz najsavremenije nastavne metode, stručnu literaturu renomiranih svetskih izdavača i atraktivne audio i video materijale pružaju visokokvalitetnu nastavu stranog jezika.
Odlikuje ih velika motivacija, kreativnost i predanost svom pozivu. Oni su mladi, izuzetno stručni i zaljubljenici u posao kojim se bave. Sve vreme vas prate u procesu učenja jezika i uvek su vam dostupni.

Budući da učenje jezika otvara vrata jednog potpuno novog sveta, šireći lepezu ličnih i profesionalnih mogućnosti svakoga od nas, vrlo je važno da to nikada ne zaboravimo i stalno usavršavamo svoje znanje stranih jezika, jer svaki novi jezik koji progovorimo ključ je do boljeg upoznavanja sveta u kome živimo i, što je najbitnije, našeg aktivnog učestvovanja u svemu onome što nam on pruža.

Zato je naš cilj da vam proces učenja jezika učinimo zabavnim i potpuno nezaboravnim iskustvom usvajanja novih znanja, apsolutno oslobođenim od stresa i bilo kog vida opterećenja, stvarajući od njega nešto u čemu ćete zaista uživati, a čiji će vas rezultati u velikoj meri učiniti više nego spremnim da se suočite sa svim izazovima studentskog, a kasnije i poslovnog života.

Iz tog razloga profesori koriste pažljivo osmišljen metodološki pristup u radu sa svima vama koji ste polaznici naših kurseva, sa ciljem da sve jezičke kompetencije savladate brzo i lako, i osetite se slobodnijim i sigurnijim u komunikaciji na ciljanom jeziku, u bilo kojoj situaciji i u bilo kom kontekstu.

U svom radu naši profesori primenjuju konverzacijski metod, koji će vas od prvog trenutka navesti da govorite na stranom jeziku i maksimalno aktivirate, kako prethodno, tako i tek stečeno znanje.

EQUILIBRIO TEEN AKADEMIJA idealno je mesto da sa našim profesorima popravite znanja koja već imate iz nekog jezika (na primer engleskog ili nemačkog), ali i da krenete sa izučavanjem nekog potpuno novog jezika (španski, italijanski, francuski…).

Svi naši profesori podstiču radnu, ali opuštenu atmosferu u kojoj se najbolje uči i usvajaju znanja koja su vam potrebna da bi vam strani jezik postao i velika ljubav i zadovoljstvo.

Kroz učenje jezika, upoznaćete se i sa kulturama stranih zemalja, naučićete mnogo o običajima drugih naroda, o njihovim navikama, interesovanjima, doživljavanju sveta uopšte.

Sa ostalim polaznicima i profesorima EQUILIBRIO TEEN AKADEMIJE učestvovaćete i na mnogim vannastavnim aktivnostima, koje će predstavljati istinsku oazu opuštenog druženja, ali i učenja. Vannastavne aktivnosti podstiču dodatno učenje i interesovanje kod svih vas koji ste polaznici naših kurseva.

Učiti jedan jezik iskustvo je koje vam ostaje za ceo život. Naši profesori su tu da vam otvore vrata tog novog sveta, jer je način na koji izvode nastavu upravo ono u čemu ćete uživati iz nedelje u nedelju, tokom trajanja kursa koji traje čitavu školsku godinu (oktobar- jun).

Uverite se i vi u naš jedinstven sistem nastave koji koristimo u nastavi svih jezika koje imamo u ponudi u okviru TEEN AKADEMIJE EQUILIBRIO.

Dobrodošli.

:)