ONLINE LETNJI INTENZIVNI KURSEVI ZA SREDNJOŠKOLCE - 2021.

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem organizuje ONLINE Letnje intenzivne kurseve za srednjoškolce i to po specijalnim rođendanskim cenama sa 60% popusta.

Srednjoškolci imaju mogućnost da pohađaju ONLINE Premium kurs engleskog, nemačkog, španskog, italijanskog ili ruskog jezika, i da za samo pet nedelja usavrše svoje znanje i da steknu zvanični sertifikat.
https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2020/06/kursevi-za-srednjoskolce.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2021/05/letnji-kursevi-za-srednjoskolce.png

ONLINE KURSEVI STRANIH JEZIKA ZA SREDNJOŠKOLCE

ONLINE Letnji kursevi za srednjoškolce počinju 06. septembra 2021. godine. Kursevi su intenzivni, traju pet nedelja, nastava se održava 4 puta nedeljno po 90 minuta, u jutarnjim, poslepodnevnim ili večernjim terminima.

Letnji kursevi su namenjeni učenicima srednjih škola koji su stariji od 17 godina. Program je posebno pogodan za maturante koji imaju priliku da na koristan način provedu svoj najduži letnji raspust.

ONLINE Letnji intenzivni kursevi su idelani za usavršavanje stranog jezika i aktiviranje pasivnog znanja stečenog ranije u školi.

Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a, u ultra malim mentorskim grupama sa 3 do 6 polaznika. Sve što je potrebno za pohađanje ONLINE LETNJIH KURSEVA ZA SREDNJOŠKOLCE jeste računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!

Ovog leta srednjoškolcima poklanjamo još jedan potpuno besplatan online kurs – Functional English.

Kurs Functional English će srednjoškolcima pomoći da poboljšaju svoju svakodnevnu komunikaciju, tako što će, ne samo lakše razumeti maternje govornike engleskog jezika, nego će i sami govoriti tečnije, odnosno, unaprediće svoju fluentnost na engleskom jeziku. Pohađanje ONLINE kursa Functional English nije obavezno.

Mladi, ali iskusni diplomirani i master profesori stranih jezika.
Rad u malim grupama sa posebnom pažnjom na svakog polaznika.
Online nastava stranih jezika se održava četiri puta nedeljno, radnim danima.
Potpuna sigurnost vaše investicije - pismena garancija kvaliteta usluge!

UČENJE, ONLINE DRUŽENJE, DIPLOME – SASTAVNI SU DEO ONLINE LETNJIH KURSEVA ZA SREDNJOŠKOLCE!

Jezik se usvaja na potpuno spontan i prirodan način, u izuzetno podsticajnoj atmosferi, a konverzacijski metod i individualni pristup koji EQUILIBRIO – Obrazovni sistem primenjuje u radu sa svakim polaznikom, daje vrhunske i konkretne rezultate, i dovodi do rušenja svih barijera u komunikaciji na ciljnom jeziku. Nastava se organizuje prema jedinstvenoj skali Saveta Evrope.

LETNJI KURSEVI ZA SREDNJOŠKOLCE POSEBNO SU POGODNI ZA MATURANTE KOJI ŽELE DA ISKORISTE SVOJ NAJDUŽI RASPUST!

ONLINE Letnji kursevi za srednjoškolce su osmišljeni tako da učenici što pre ovladaju pravilima i steknu samopouzdanje neophodno za tečnu konverzaciju na stranom jeziku. Ove veštine će im pomoći u svakodnevnom životu, na putovanjima, kao i u budućem školovanju, pri čemu će osvežiti prethodno naučeno gradivo i povećati nivo znanja koji trenutno poseduju.

Opšti info:

kursevi su namenjeni učenicima koji pripadaju uzrastu od 17 i više godina
u ponudi su engleski, nemački, italijanski, španski ili ruski jezik
nastava počinje 06. septembra 2021.
trajanje nastave – pet nedelja
fond časova – 40 školskih časova
tempo rada – četiri puta nedeljno po 90 minuta
nastava se održava u jutarnjim, poslepodnevnim ili večernjim terminima
nastava se održava ONLINE, putem Skype-a
vrhunski predavači, gostujući lektori
svi polaznici Letnjih kurseva za srednjoškolce dobijaju još jedan potpuno besplatan, kratki online kurs - Functional English
https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2020/06/letnji-kursevi.png

Ove godine navršava se dve decenije od kada je EQUILIBRIO – Obrazovni sistem po prvi put otvorio svoja vrata polaznicima željnim znanja. 

Povodom obeležavanja 20 godina postojanja tokom 2021, pripremili smo za sve vas ROĐENDANSKE CENE Letnjih kurseva za srednjoškolce!

ONLINE LETNJI KURSEVI
ZA SREDNJOŠKOLCE:

REDOVNA CENA:
012345678900123456789001234567890
ROĐENDANSKA CENA LETO - 2021:
012345678900123456789001234567890
za plaćanje na dve rate
ROĐENDANSKA CENA LETO - 2021:
0123456789001234567890
za plaćanje u celosti

Cena obuhvata:

upis na ONLINE Letnji intenzivni kurs
polaganje ulaznog testa radi preciznog utvrđivanja prethodnog nivoa znanja*
pohađanje ONLINE Letnjeg intenzivnog kursa
pohađanje/pristup ONLINE kursu Functional English
redovne konsultacije sa profesorima - mentorima
polaganje završnog pismenog i usmenog ispita
izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema**
pismenu garanciju kvaliteta za svakog polaznika***

* Pre početka nastave, za polaznike koji već imaju predznanje iz jezika koji žele da usavrše, organizuje se ulazno testiranje – pismeno i usmeno. Testiranje može da se održi u nekom od naših nastavnih centara ili online, u zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika. Na osnovu rezultata ulaznog testa, utvrđuje se nivo znanja polaznika, odnosno, na kom podnivou nastavlja sa učenjem jezika u našem centru. Osim utvrđivanja nivoa znanja, uz testiranje se obavlja i analiza jezičkih potreba polaznika, na osnovu čega se kreira nastavni plan i program, kako bi se te potrebe u što kraćem roku i realizovale.

** Sertifikat EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema – Po završetku nastave, svi polaznici polažu završni ispit, a oni koji uspešno polože završni ispit i nisu propustili više od 30% ukupnog nastavnog fonda ostvaruju pravo na zvanični sertifikat EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema. Sticanje sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema garantuje polaznicima zvaničnu potvrdu znanja stranog jezika, koja će im obezbediti konkurentsku prednost pri nastavku školovanja u zemlji i inostranstvu ili bilo kojoj drugoj situaciji u kojoj će im korišćenje stranog jezika biti potrebno.

*** Pismena garancija kvaliteta za svakog polaznika podrazumeva – besplatno, ponovno pohađanje istog kursa ukoliko polaznik ne položi završni ispit.

Kako izgleda ONLINE nastava u EQUILIBRIO – Teen akademiji?

ONLINE nastava u EQUILIBRIO – Teen akademiji koncipirana je tako da predstavlja mnogo više od kursa jezika. Časovi su prava oaza dobrog raspoloženja i postaće sigurno jedan od najlepših i najkorisnijih načina da srednjoškolci provedu deo slobodnog vremena. U izuzetno dinamičnoj atmosferi, družeći se, stičući nove prijatelje, a istovremeno negujući kulturu učenja stranih jezika, na najlepši mogući način, tinejdžeri će provesti svoje slobodno vreme i na najbolji mogući način uložiti u svoju budućnost.

Nastavu realizuje tim diplomiranih profesora stranih jezikakoji poseduju veliko iskustvo u izvođenju kurseva stranih jezika putem Skype-a.

Metodološki pristup je brižljivo osmišljen, a nastavni kadar u potpunosti osposobljen da radi sa polaznicima ovog uzrasta. Profesori koji izvode nastavu su mladi i puni entuzijazma, što je važno kako bi se polaznici opustili i podstakli da komuniciraju, bez straha od greške, i na taj način prevazišli blokadu u govoru. Mnogo vežbe, interaktivnih igara, kao i upotreba različitih audio i video materijala u nastavi, siguran su put ka uspešnom i brzom napretku u učenju stranog jezika.

Zahvaljujući tome, polaznici će se osećatii kao deo grupe u pravoj učionici, uz konstantno i aktivno učestvovanje u svim aktivnostima, jer će profesori sve vreme pažljivo pratiti rad svih polaznika i svakoga ponaosob uključivati u diskusije, vežbe i dijaloge. U nastavi će koristiti različite audio i video sadržaje, kao i raznovrsne didaktičke materijale, pažljivo odabrane i prilagođene ovom tipu nastave, kako bi svi polaznici ostvarili maksimalan napredak.

USAVRŠI ZNANJE STRANOG JEZIKA I PRIPREMI SE NA VREME ZA ISKUSTVA KOJA TE ČEKAJU NA FAKULTETU ILI PUTOVANJIMA U INOSTRANSTVO!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Prijavite se na ONLINE Letnje kurseve stranih jezika za srednjoškolce pozivom na: 069 31 22 253 (10h – 17h)
ili popunjavanjem online formulara:

https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2020/06/letnji-kurs.png

Prijava:

    Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

    *Klikom na dugme Pošalji, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

    Već 20 godina otvaramo vrata sveta!

    bt_bb_section_bottom_section_coverage_image