Letnji intenzivni kursevi za srednjoškolce – popust 55%

Iskoristi leto na pravi način, prijavi se na teen akademiju, nauči strani jezik i druži se sa vršnjacima!

Ako želiš da provedeš deo letnjeg raspusta na zanimljiv i koristan način, imamo sjajnu vest za tebe! EQUILIBRIO – Obrazovni sistem, u okviru svoje Teen akademije organizuje letnji program za srednjoškolce – Letnje intenzivne kurseve stranih jezika, i to po specijalnim akcijskim cenama sa 55% popusta (na kurseve se mogu prijaviti i učenici 8. razreda osnovne škole).

Letnji intenzivni kursevi za srednjoškolce organizuju se tokom letnjeg raspusta, u dve smene (jul i avgust), u trajanju od dve nedelje. Nastava se održava svakog radnog dana tempom od 4 školska časa dnevno.

LOKACIJE ZA NASTAVU

Letnji intenzivni kursevi za srednjoškolce održavaju se u dva nastavna centra:

– Trg republike (Bulevar despota Stefana 22) 

– Zeleni venac (Maršala Birjuzova 46)

ŠTA PROGRAM OBUHVATA?

Letnji program za srednjoškolce obuhvata: intenzivni kurs stranog jezika po izboru (engleski, nemački, italijanski i španski), upoznavanje kulture strane zemlje, jezičke radionice, druženje sa vršnjacima i izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema.

INTENZIVNI KURS STRANOG JEZIKA PO IZBORU

Letnji intenzivni kursevi za srednjoškolce traju dve nedelje, nastava je intenzivna i održava se svakog radnog dana tempom od četiri školska časa dnevno. Termini časova su prepodnevni i dnevni. U ponudi su dve smene: prva smena  od 09. 07. do 20.07. i druga smena od 13.08. do 24.08. Jezici u ponudi su engleski, nemački, italijanski i španski.

Ovi intenzivni kursevi će za kratko vreme omogućiti siguran i brz napredak u sporazumevanju na stranom jeziku. Časovi stranih jezika su dinamični, interaktivi, tematski zanimljivi i omogućavaju sticanje trajno primenjivih znanja. Nastavu izvode mladi, ali iskusni diplomirani i master profesori stranih jezika, koji uz najsavremenije nastavne metode, stručnu literaturu renomiranih svetskih izdavača i atraktivne audio i video materijale pružaju visokokvalitetnu nastavu stranog jezika.

Osnovni cilj kurseva jeste usavršavanje svih jezičkih kompetencija, rušenje jezičkih barijera i povećanje stepena samopouzdanja u komunikaciji na stranom jeziku. U svom radu primenjujemo najsavremeniji konverzacijski metod, koji učenika od prvog trenutka navodi da govori na stranom jeziku i maksimalno aktivira kako prethodno, tako i tek stečeno znanje.

UPOZNAVANJE SA KULTUROM STRANE ZEMLJE

Pored učenja stranog jezika, srednjoškolci će imati priliku da upoznaju kulturu strane zemlje čiji jezik odaberu da uče. Program pruža jedinstvenu priliku da se srednjoškolci upoznaju sa običajima, kulturom, tradicijom i načinom života u  određenoj stranoj zemlji.

JEZIČKE RADIONICE

Na jezičkim radionicama srednjoškolci će dobiti korisne savete koji će im pomoći tokom daljeg obrazovanja i usavršavanja znanja stranih jezika. Konstantan razgovor na stranom jeziku sa vršnjacima će srednjoškolcima pomoći da razbiju blokadu u izražavanju i omogućiti im da počnu da razmišljaju na engleskom, nemačkom, španskom ili italijanskom jeziku. Jezičke radionice pružaju srednjoškolcima mogućnost da steknu znanja kroz zabavu bez osećaja da zapravo uče!

DRUŽENJE SA VRŠNJACIMA

Letnji kursevi za srednjoškolce koncipirani su tako da predstavljaju mnogo više od kursa jezika. Oni su oaza opuštenog druženja, uz učenje i korišćenje stranih jezika. Srednjoškolci svih beogradskih škola će na jednom mestu moći da pronađu društvo sa kojim dele zajednička interesovanja i provedu deo raspusta u svom gradu, stičući nova poznanstva.

IZDAVANJE SERTIFIKATA

Sastavni deo Letnjih intenzivnih kurseva za srednjoškolce je i izdavanje zvaničnog sertifikata. Nakon završetka nastave intenzivnih kurseva, svi srednjoškolci koji uspešno polože završni ispit dobijaju dokumentovanu potvrdu znanja stranih jezika – zvanični sertifikat EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema.

Sticanje sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema garantuje svim srednjoškolcima zvaničnu potvrdu znanja stranog jezika, koja će im obezbediti konkurentsku prednost prilikom nastavka školovanja, budućeg studiranja, kao i zaposlenju u zemlji i inostranstu ili bilo kojoj drugoj situaciji u kojoj će im korišćenje stranih jezika biti potrebno.

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem kao brend broj 1 u oblasti dodatnog obrazovanja i učenja stranih jezika u Srbiji za odrasle i decu garantuje svim svojim polaznicima kvalitet usvojenog znanja koje je potvrđeno upravo zvaničnim sertifikatom, priznatim od strane obrazovnih institucija, kao i domaćih i stranih poslodavaca.

Odaberi smenu koja se uklapa u tvoje planove i provedi dve nezaboravne nedelje letnjeg raspusta u Beogradu!

OPŠTE INFORMACIJE
trajanje kursa - 2 nedelje
fond časova - 40 časova + 2 jezičke radionice
tempo rada - svakim radnim danom po 4 časa dnevno (tokom 2 nedelje)
termini održavanja nastave - sa početkom u 9.30h ili 13h
jezici u ponudi - engleski, nemački, italijanski, španski
nastava engleskog i nemačkog održava se na svim nivoima prema Evropskoj skali
nastava italijanskog i španskog jezika se održava samo na početnom nivou A1/1
nastava se organizuje u dve smene:
• 09. 07. do 20.07.
• 13.08. do 24.08.
nastavni centri u kojima se održavaju časovi:
• Trg republike - Bulevar despota Stefana 22
• Zeleni venac - Maršala Birjuzova 46

Letnji program za srednjoškolce prvenstveno je namenjen učenicima sa teritorije grada Beograda. Međutim, na program se mogu prijaviti i učenici koji nisu sa teritorije Beograda. Za njih je obezbeđen smeštaj u Domu učenika u širem centru Beograda (smeštaj u domu se dodatno plaća).

Pogledajte šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači…

Letnji intenzivni kursevi će za kratko vreme omogućiti  učenicima brz napredak i savladavanje znanja iz odabranog stranog jezika.

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem odobrava akcijske cene za Letnje intenzivne kurseve za srednjoškolce

REDOVNA CENA
LETNJEG INTENZIVNOG KURSA:
CENA SA POPUSTOM
za plaćanje na dve rate:
CENA SA POPUSTOM
za plaćanje u celosti i upise do 10. avgusta:
199 € 99 € 89 €

* plaćanje se vrši isključivo u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate

CENA OBUHVATA:
upis na letnji intenzivni Program
polaganje ulaznog testa radi preciznog utvrđivanja prethodnog nivoa znanja
pohađanje intenzivnog kursa
pohađanje kreativnih jezičkih radionica
pohađanje vannastavnih aktivnosti
redovne konsultacije sa profesorima - mentorima
konverzaciju sa lektorima
osiguranje polaznika tokom trajanja kursa
garanciju kvaliteta
polaganje završnog ispita
izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema

Broj mesta sa akcijskim cenama je ograničen. Pozovi i zauzmi svoje mesto na vreme.

Dobiti od upisa u Teen akademiju i pohađanja Letnjih intenzivnih kurseva za srednjoškolce:
Usavršićeš znanje stranog jezika
Savladaćeš podnivo stranog jezika intenzivnim radom za kratko vreme
Usavršićeš konverzaciju i razbiti blokadu pri izražavanju kroz vežbe u društvu vršnjaka
Dobićeš zvanični sertifikat Obrazovnog sistema EQUILIBRIO
Upoznaćeš se sa kulturom stranih zemalja
Družićeš se sa velikim brojem vršnjaka iz svih škola u Beogradu
Omogućićeš sebi da na koristan način provedeš deo raspusta

GARANCIJA KVALITETA

Kao polazniku EQUILIBRIO Teen Akdaemije, garantujemo ti uspešno savladavanje predviđenog gradiva i položen završni test.

Garancija je primenjiva u slučaju da je polaznik:

–  prisustvovao na minimum 70% ukupnog nastavnog fonda tokom trajanja kursa
–  na vreme predavao profesoru redovne i vanredne domaće zadatke
–  poštovao sugestije profesora u vezi sa dodatnim, samostalnim radom van časova

Garancija podrazumeva:

– BESPLATNO, PONOVNO POHAĐANJE ISTOG KURSA (vrsta kursa, jezik, podnivo) UKOLIKO POLAZNIK NE POLOŽI ZAVRŠNI ISPIT. Ova garancija validna je 6 (šest) meseci nakon završetka kursa na koji ste upisani.

PRIJAVA NA PROGRAM

Ukoliko želiš da iskoristiš popust sa akcijskim cenama i prijaviš se za Letnje intenzivne kurseve Teen akademije potrebno je samo da pozoveš telefon 011 406 92 45 i 069 31 22 253 (11h – 17h)

ili

da popuniš online formular klikom na PRIJAVA.

Usavrši znanje engleskog, nemačkog, italijanskog ili španskog jezika i pripremi se na vreme za iskustva koja te čekaju na fakultetu ili putovanjima u inostranstvo!