ONLINE LETNJA ŠKOLA ZA SREDNJOŠKOLCE 2020.

EQUILIBRIO – Teen akademija organizuje ONLINE Letnju školu za srednjoškolce u okviru koje polaznici imaju mogućnost da pohađaju online kurseve, da usavrše svoje znanje stranih jezika, da steknu sertifikate, upoznaju se sa kulturom i običajima zemlje čiji strani jezik uče i sve to u društvu sa svojim vršnjacima.
https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2020/06/kursevi-za-srednjoskolce.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2020/06/kursevizasrednjoskolce-beograd-letnji-kurs-2.png

ONLINE KURSEVI STRANIH JEZIKA ZA SREDNJOŠKOLCE

ONLINE Letnja škola za srednjoškolce počinje 17. avgusta 2020. godine. U ponudi su ONLINE kursevi engleskog i nemačkog jezika, kursevi su intenzivni i traju dve nedelje, nastava se održava svakog radnog dana (po dva školska časa dnevno).

Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a, u ultra malim mentorskim grupama sa 2 – 5 polaznika. 

Sve što je potrebno za pohađanje ONLINE LETNJE ŠKOLE ZA SREDNJOŠKOLCE jeste računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!

Nakon dugog vremena koje su srednjoškolci proveli van školskih klupa, EQUILIBRIO – Teen akademija nudi tinejdžerima mogućnost za nezaboravno ONLINE druženje tokom leta. Intenzivni kursevi su idelani za usavršavanje stranog jezika i aktiviranje pasivnog znanja stečenog ranije u školi.

Mladi, ali iskusni diplomirani i master profesori stranih jezika.
Rad u malim grupama sa posebnom pažnjom na svakog polaznika.
Online nastava stranih jezika se održava svakog radnog dana, od ponedeljka do petka.
Potpuna sigurnost vaše investicije - pismena garancija kvaliteta usluge!

U ONLINE Letnjoj školi srednjoškolci usvajaju strani jezik kroz raznovrsne interaktivne aktivnosti, u potpunosti prilagođene njihovim interesovanjima, uzrastu i nivou znanja koji trenutno poseduju. ONLINE časovi su dinamični, bazirani na konveracijskom pristupu i tematski zanimljivi.

UČENJE, ONLINE DRUŽENJE, DIPLOME – SASTAVNI SU DEO ONLINE LETNJE ŠKOLE ZA SREDNJOŠKOLCE!

Jezik se usvaja na potpuno spontan i prirodan način, u izuzetno podsticajnoj atmosferi, a konverzacijski metod i individualni pristup koji EQUILIBRIO – Teen akademija primenjuje u radu sa svakim polaznikom, daje vrhunske i konkretne rezultate, i dovodi do rušenja svih barijera u komunikaciji na ciljnom jeziku. Nastava se organizuje prema jedinstvenoj skali Saveta Evrope.

LETNJA ŠKOLA ZA SREDNJOŠKOLCE – SKYPE ČASOVI

ONLINE Letnja škola za srednjoškolce je osmišljena tako da učenici što pre ovladaju pravilima i steknu samopouzdanje neophodno za tečnu konverzaciju na stranom jeziku. Ove veštine će im pomoći u svakodnevnom životu, na putovanjima, kao i u budućem školovanju, pri čemu će osvežiti prethodno naučeno gradivo i povećati nivo znanja koji trenutno poseduju.

ISKORISTI LETO NA PRAVI NAČIN, UPIŠI SE U ONLINE LETNJU ŠKOLU ZA SREDNJOŠKOLCE
I STEKNI KORISNA ZNANJA I NOVA PRIJATELJSTVA!

Opšti info:

kursevi su namenjeni učenicima od I do IV razreda srednjih škola
u ponudi su engleski i nemački jezik
početak nastave – 17. avgust 2020.
trajanje nastave – dve nedelje
fond časova – 20 školskih časova
tempo rada – radnim danima, po 90 minuta
nastava se održava svakog radnog dana, od ponedeljka do petka u prepodnevnim i dnevnim terminima
nastava se održava ONLINE, putem Skype-a
nastavni plan je u potpunosti usaglašen sa uzrastom polaznika
vrhunski predavači, gostujući lektori
https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2020/06/letnji-kursevi.png

ONLINE LETNJA ŠKOLA
ZA SREDNJOŠKOLCE:

REDOVNA CENA:
012345678900123456789001234567890
CENA SA POPUSTOM LETO - 2020:
0123456789001234567890
za plaćanje na dve rate
CENA SA POPUSTOM LETO - 2020:
0123456789001234567890
za plaćanje u celosti

Cena obuhvata:

upis na ONLINE Program
polaganje ulaznog testa radi preciznog utvrđivanja prethodnog nivoa znanja*
pohađanje ONLINE Letnjeg kursa
redovne konsultacije sa profesorima - mentorima
polaganje završnog pismenog i usmenog ispita
izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema**
pismenu garanciju kvaliteta za svakog polaznika***

* Pre početka nastave, za polaznike koji već imaju predznanje iz jezika koji žele da usavrše, organizuje se ulazno testiranje – pismeno i usmeno. Testiranje može da se održi u nekom od naših nastavnih centara ili online, u zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika. Na osnovu rezultata ulaznog testa, utvrđuje se nivo znanja polaznika, odnosno, na kom podnivou nastavlja sa učenjem jezika u našem centru. Osim utvrđivanja nivoa znanja, uz testiranje se obavlja i analiza jezičkih potreba polaznika, na osnovu čega se kreira nastavni plan i program, kako bi se te potrebe u što kraćem roku i realizovale.

** Sertifikat EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema – Po završetku nastave, svi polaznici polažu završni ispit, a oni koji uspešno polože završni ispit i nisu propustili više od 30% ukupnog nastavnog fonda ostvaruju pravo na zvanični sertifikat EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema. Sticanje sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema garantuje polaznicima zvaničnu potvrdu znanja stranog jezika, koja će im obezbediti konkurentsku prednost pri nastavku školovanja u zemlji i inostranstvu ili bilo kojoj drugoj situaciji u kojoj će im korišćenje stranog jezika biti potrebno.

*** Pismena garancija kvaliteta za svakog polaznika podrazumeva – besplatno, ponovno pohađanje istog kursa ukoliko polaznike ne položi završni ispit.

Kako izgleda ONLINE nastava u EQUILIBRIO – Teen akademiji?

ONLINE nastava u EQUILIBRIO – Teen akademiji koncipirana je tako da predstavlja mnogo više od kursa jezika. Časovi su prava oaza dobrog raspoloženja i postaće sigurno jedan od najlepših i najkorisnijih načina da srednjoškolci provedu deo slobodnog vremena. U izuzetno dinamičnoj atmosferi, družeći se, stičući nove prijatelje, a istovremeno negujući kulturu učenja stranih jezika, na najlepši mogući način, tinejdžeri će provesti svoje slobodno vreme i na najbolji mogući način uložiti u svoju budućnost.

Nastavu realizuje tim diplomiranih profesora stranih jezikakoji poseduju veliko iskustvo u izvođenju kurseva stranih jezika putem Skype-a.

Metodološki pristup je brižljivo osmišljen, a nastavni kadar u potpunosti osposobljen da radi sa polaznicima ovog uzrasta. Profesori koji izvode nastavu su mladi i puni entuzijazma, što je važno kako bi se polaznici opustili i podstakli da komuniciraju, bez straha od greške, i na taj način prevazišli blokadu u govoru. Mnogo vežbe, interaktivnih igara, kao i upotreba različitih audio i video materijala u nastavi, siguran su put ka uspešnom i brzom napretku u učenju stranog jezika.

Zahvaljujući tome, polaznici će se osećatii kao deo grupe u pravoj učionici, uz konstantno i aktivno učestvovanje u svim aktivnostima, jer će profesori sve vreme pažljivo pratiti rad svih polaznika i svakoga ponaosob uključivati u diskusije, vežbe i dijaloge. U nastavi će koristiti različite audio i video sadržaje, kao i raznovrsne didaktičke materijale, pažljivo odabrane i prilagođene ovom tipu nastave, kako bi svi polaznici ostvarili maksimalan napredak.

USAVRŠI ZNANJE STRANOG JEZIKA I PRIPREMI SE NA VREME ZA ISKUSTVA KOJA TE ČEKAJU NA FAKULTETU ILI PUTOVANJIMA U INOSTRANSTVO!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Prijavite se na ONLINE Letnju školu stranih jezika za srednjoškolce pozivom na: 069 31 22 253 (10h – 17h)
ili popunjavanjem online formulara:

https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2020/06/letnji-kurs.png

Prijava:

    Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

    *Klikom na dugme Pošalji, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

    Već 20 godina otvaramo vrata sveta!

    bt_bb_section_bottom_section_coverage_image