INDIVIDUALNI KURSEVI STRANIH JEZIKA ZA SREDNJOŠKOLCE

EQUILIBRIO - Teen akademija organizuje INDIVIDUALNE kurseve stranih jezika za srednjoškolce koji imaju potrebu za brzim napredovanjem u učenju stranih jezika i zbog obaveza u školi i vanškolskih aktivnosti (sport, hobi i sl) ne mogu da se uklope u redovne termine za učenje stranih jezika u grupi.
https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2019/04/single_course_girl.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2021/08/teen-akademija.png
ŠTA SU INDIVIDUALNI KURSEVI ZA SREDNJOŠKOLCE?

Individualni kursevi stranih jezika za srednjoškolce organizuju se prema konkretnim potrebama tinejdžera, a u cilju podizanja njhovog nivoa znanja stranog jezika. Ovi kursevi ne prate gradivo određenog razreda srednjih škola, nego se zasnivaju na nivou znanja koji polaznik trenutno ima i dalje ga nadograđuju.

Ulaznim testiranjem znanja stranog jezika određuje se nivo predznanja koji srednjoškolac poseduje, a na osnovu needs analysis testa i usmenog razgovora utvrđuju se specifične potrebe svakog polaznika kada je u pitanju znanje stranog jezika. Kako bi se srednjoškolcima omogućio što brži napredak, na osnovu ovih analiza i testova kreiramo poseban nastavni plan za svakog individualnog polaznika.

U ponudi su Individualni kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog i španskog jezika.

KAKO IZGLEDA NASTAVA INDIVIDUALNIH KURSEVA ZA SREDNJOŠKOLCE?

Individualni kursevi se održavaju u vidu KLASIČNE ili ONLINE nastave (po izboru polaznika).

  • KLASIČNA nastava se održava u prostorijama naše škole, u jednom od naših nastavnih centara po izboru polaznika. Časovi se održavaju u terminima prema potrebama srednjoškolaca (u skladu sa trenutno raspoloživim kapacitetima i rasporedom). U nastavi se pored osnovnih udžbenika koriste i jezički priručnici,  savremeni audio-vizuelni resursi usmereni ka podsticanju i olakšavanju učenja stranog jezika.
  • ONLINE nastava se održava UŽIVO, u virtuelnoj učionici. Sve što je potrebno da pohađanje online nastave jeste računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu! ONLINE nastava je koncipirana tako da u potpunosti odgovori potrebama srednjoškolaca, bilo da su u pitanju termini nastave ili sadržaj kursa. U nastavi se koriste različiti audio i video sadržaji i materijali, prilagođeni ovom tipu nastave, kako bi polaznici ostvarili napredak.
Mladi, ali iskusni diplomirani i master profesori stranih jezika.
Nastava stranih jezika je individualnog tipa „1 na 1” – vi i vaš profesor.
Termini se usklađuju prema potrebama polaznika u skladu sa raspoloživim kapacitetima.
Izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema.

Nastavni materijal se prilagođava datom nivou znanja i temama koje interesuju srednjoškolce. Odabir aktivnosti i teme na časovima zavise isključivo od trenutnog nivoa znanja polaznika i interesovanja i potreba srednjoškolaca kada se radi o poznavanju stranog jezika.

Tinejdžerima nudimo visokokvalitetan nastavni program stranih jezika, sproveden po najsavremenijim metodima za učenje stranih jezika. U nastavi se primenjuje komunikativni pristup sa fokusom na komunikaciji i usmenom izražavanju.

Većina srednjoškolaca već ima teorijsko znanje velikog broja gramatičkih pravila i prepoznaje veliki broj reči na stranom jeziku, ali poteškoće nastaju kada treba da progovore koristeći ih. Iz tog razloga, glavni akcenat naših kurseva je primena tih pravila u govoru i pisanju, što omogućava polaznicima da aktiviraju svoje pasivno znanje jezika.

BEZ OBZIRA DA LI SI POČETNIK ILI POSEDUJEŠ ZNANJA KOJA ŽELIŠ DA UNAPREDIŠ, TEEN AKADEMIJA NUDI INDIVIDUALNE KURSEVE SKROJENE PO TVOJIM POTREBAMA!

Opšti info:

kursevi su namenjeni učenicima od I do IV razreda srednjih škola
nastava je tipa časa „1 na 1” – vi i vaš profesor
u ponudi su engleski, nemački, italijanski i španski jezik
kursevi se održavaju u VIRTUELNOJ ili KLASIČNOJ učionici (po izboru polaznika)
nastava u VIRTUELNOJ UČIONICI se održava uživo, ONLINE uz prisustvo profesora
KLASIČNA nastava se održava u našim nastavnim centrima
u ponudi su svi nivoi učenja (od A1 do C1)
početak nastave – tokom cele kalendarske godine, po izboru polaznika
termini se usklađuju prema potrebama polaznika (u skladu sa trenutno raspoloživim kapacitetima i rasporedom)
preporučeni tempo rada – 2 puta nedeljno po 75 minuta
obim kursa – 10 termina
nastavu izvode isključivo diplomirani filolozi
izdavanje zvaničnog uverenja/sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema
https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2022/07/individualni-kursevi-za-srednjoskolce.png
CENA INDIVIDUALNIH KURSEVA JEZIKA ZA SREDNJOŠKOLCE:

INDIVIDUALNI KURSEVI JEZIKA
ZA TINEJDŽERE:

REDOVNA CENA:
012345678900123456789001234567890
za plaćanje na dve rate
CENA SA POPUSTOM JESEN 2022:
012345678900123456789001234567890
za plaćanje u celosti

Cena obuhvata:

upis na individualni kurs stranog jezika
polaganje ulaznog testa radi preciznog utvrđivanja predznanja
izradu plana i programa za održavanje nastave na osnovu individualnih potreba polaznika
pohađanje kursa stranog jezika
e-learning podrška
mentorsko praćenje polaznika
redovne konsultacije sa profesorima – mentorima
polaganje završnog pismenog i usmenog ispita
izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema
KO SU NAŠI PROFESORI?

Nastavu realizuje tim diplomiranih profesora stranih jezika, koji su u potpunosti osposobljeni da rade sa polaznicima ovog uzrasta. Profesori koji izvode nastavu su mladi i puni entuzijazma, što je važno kako bi se polaznici opustili i podstakli da komuniciraju, bez straha od greške, i na taj način prevazišli blokadu u govoru. Profesor se u radu sa tinejdžerima fokusira na one oblasti jezika koje su im najpotrebnije za usavršavanje.

KOJI SU BENEFITI POHAĐANJA INDIVIDUALNIH KURSEVA?

Pohađanje ovih kurseva omogućiće polaznicima sticanje znanja koje se nadovezuje na ono što su već savladali, bez obzira na njihov uzrast i školsko gradivo. Time će razjasniti eventualne nedoumice koje imaju u vezi sa određenim jezičkim sadržajima i sa razumevanjem savladati nove gramatičke i leksičke teme, sa fokusom na aktivnu upotrebu jezika kroz konverzaciju.

Individualni pristup čini ovaj kurs idealnim izborom za srednjoškolce čiji nivo znanja ili potrebe u poznavanju jezika odstupaju od predviđenog školskog gradiva u bilo kom smislu – bilo da im je nivo znanja niži ili viši od školskog gradiva koje obrađuju, bilo da se pripremaju za polaganje nekog međunarodnog ispita ili školovanje u inostranstvu.

Tokom pohađanja ove nastave, srednjoškolci ne moraju da brinu o preklapanju termina sa časovima u školi ili obavezama van škole, jer su termini časova prilagođeni njihovom rasporedu.

UPISOM NA INDIVIDUALNI KURS SREDNJOŠKOLCI IMAJU PRILIKU DA USAVRŠE ZNANJE STRANOG JEZIKA I PRIPREME SE NA VREME ZA ISKUSTVA KOJA IH ČEKAJU NA FAKULTETU ILI PUTOVANJIMA U INOSTRANSTVO!

Prijavite se na Individualne kurseve stranih jezika! Pozovite klikom na: 069 31 22 253  (10 – 17h)
ili popunite online formular:

https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2021/08/kursevi-jezika.png

Prijava:

    Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

    *Klikom na dugme Pošalji, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)