BESPLATNO TESTIRANJE ZNANJA
STRANIH JEZIKA ZA SREDNJOŠKOLCE

https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2019/10/kurs-engleskog-beograd-testiranje-znanja-besplatno.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2019/10/Testiranje-znanja-sajt-02.jpg

DA LI STE ZADOVOLJNI SVOJIM ZNANJEM STRANIH JEZIKA?

EQUILIBRIO Teen akademija vas poziva u svoje prostorije, u sredu 5. februara, na još jedno besplatno testiranje znanja stranih jezika za učenike gimnazija i srednjih stručnih škola (na testiranje se mogu prijaviti i učenici 8. razreda osnovnih škola).

Na besplatnom testiranju možete da saznate koliko dobro poznajete engleski, nemački, italijanski, francuski ili španski jezik (moguće je testirati znanje više od jednog jezika, potrebno je samo da se prijavite se za svaki jezik posebno).

ISKORISTITE PRILIKU I BESPLATNO TESTIRAJTE ZNANJE STRANOG JEZIKA!

Testiranje podrazumeva izradu pismenog testa u trajanju od 60 minuta, koji obuhvata gramatičke i leksičke jedinice određenog jezika.

Besplatno testiranje znanja stranih jezika će se održati u sredu 5. februara 2020. u narednim terminima (učenici mogu sami da odaberu termin, shodno svojim obavezama u školi):

– 11:00 časova
– 12:30 časova
– 14:00 časova

SAZNAJTE  KOJI JE VAŠ TRENUTNI NIVO ZNANJA STRANOG JEZIKA I STEKNITE BESPLATNO UVERENJE O POKAZANOM ZNANJU!

Besplatno testiranje održaće se se u nastavnom centru Vračar – Kalenić (Mileševska 9).

Svim srednjoškolcima na osnovu rezultata testa biće izdato besplatno uverenje o prikazanom trenutnom znanju. Nivoi znanja stranih jezika su određeni prema standardima Saveta Evrope (od A1 do C2).

PROVERITE DA LI STE SPREMNI ZA KOMUNIKACIJU NA STRANOM JEZIKU, PUTOVANJE ILI STUDIRANJE U INOSTRANSTVU!

Već 20 godina otvaramo vrata sveta!

https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2019/07/kursevijezikazasrednjoskolce.png

EQUILIBRIO TEEN AKADEMIJA
U BEOGRADU:

Beograd - Trg Republike
Beograd - Zeleni venac
Novi Beograd - Ušće
069 31 22 253
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

OBAVEŠTENJE

 

Poštovani polaznici,

 

shodno donetoj odluci o proglašavanju vanrednog stanja koja se između ostalog direktno odnosi i na obrazovne institucije,  želimo da vas obavestimo da će Centar bez odlaganja, a u potpunosti u skladu sa zakonom, postupiti po zvaničnim uputstvima nadležnih državnih organa, i to pre svega iz razloga zdravstvene i društvene odgovornosti, a sve u cilju zdravstvene zaštite kako svih vas, naših polaznika, tako i svih naših zaposlenih.

Počevši od ponedeljka, 16. marta 2020. godine, Sekretarijati Centra, kao i svi nastavni centri biće zatvoreni do daljneg,  u cilju sprečavanja daljeg širenja virusa COVID- 19 među populacijom Republike Srbije.

Sa kursevima na koje ste upisani moći ćete nesmetano da nastavite nakon ukidanja vanrednog stanja.

Radujemo se nastavku druženja i učenja sa svima vama.

Do tada vas molimo, da u ovim teškim trenucima svi zajedno apsolutno poštujemo dobijene preporuke o društveno odgovornom ponašanju i što je više moguće ostanemo u svojim domovima, kako bismo što pre uspeli da prebrodimo ovako ozbiljan zdravstveni izazov koji je stavljen pred sve nas zajedno, uz maksimalnu solidarnost i podršku najugroženijim grupama stanovništva.

 

Srdačan pozdrav svima,

EQUILIBRIO TIM