EQUILIBRIO - Teen AkademijaBAZA ZNANJA

https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2019/04/single_course_girl.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2019/10/romanticni-nadimci-na-nemackom.jpg

Ukoliko mislite da je nemački grub, iznenadićete se bogatstvom ovog jezika. Nemci, poznati po svojim složenicama, imaju pozamašan broj reči koje koriste kako bi tepali dragim osobama, iako, na prvi pogled, nama razgovori na nemačkom jeziku deluju kao svađe i grdnje.

https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2019/10/ljubav-na-engleski-nacin-1.jpg

Postoji li išta lepše od osećaja zaljubljenosti i onih nemirnih leptirića u stomaku? Svaki jezik ima mnoštvo izraza na temu ljubavi, o ljubavi se pišu pesme, ljubav se opisuje u knjigama, ljubavne priče su nepresušna inspiracija za filmove, a ljubavne teme su neizostavne u svadnovnim razgovorima.

https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2019/10/najpopularnije-skracenice-u-engleskom-jeziku.jpg

Skraćenice u engleskom jeziku zauzimaju značajno mesto tokom razgovora između tinejdžera, pa i onih malo starijih. Sigurno ste upoznati sa skraćenicama kao što su bff, omg i lol, ali kako biste izbegli situacije u kojima ne razumete najbolje sagovornika, pogledajte objašnjenja najčešćih skraćenica u engleskom jeziku.

Već 20 godina otvaramo vrata sveta!

https://www.kursevizasrednjoskolce.com/wp-content/uploads/2019/07/kursevijezikazasrednjoskolce.png

EQUILIBRIO TEEN AKADEMIJA
U BEOGRADU:

Beograd - Trg Republike
Beograd - Zeleni venac
Novi Beograd - Ušće
069 31 22 253
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

OBAVEŠTENJE

 

Poštovani polaznici,

 

shodno donetoj odluci o proglašavanju vanrednog stanja koja se između ostalog direktno odnosi i na obrazovne institucije,  želimo da vas obavestimo da će Centar bez odlaganja, a u potpunosti u skladu sa zakonom, postupiti po zvaničnim uputstvima nadležnih državnih organa, i to pre svega iz razloga zdravstvene i društvene odgovornosti, a sve u cilju zdravstvene zaštite kako svih vas, naših polaznika, tako i svih naših zaposlenih.

Počevši od ponedeljka, 16. marta 2020. godine, Sekretarijati Centra, kao i svi nastavni centri biće zatvoreni do daljneg,  u cilju sprečavanja daljeg širenja virusa COVID- 19 među populacijom Republike Srbije.

Sa kursevima na koje ste upisani moći ćete nesmetano da nastavite nakon ukidanja vanrednog stanja.

Radujemo se nastavku druženja i učenja sa svima vama.

Do tada vas molimo, da u ovim teškim trenucima svi zajedno apsolutno poštujemo dobijene preporuke o društveno odgovornom ponašanju i što je više moguće ostanemo u svojim domovima, kako bismo što pre uspeli da prebrodimo ovako ozbiljan zdravstveni izazov koji je stavljen pred sve nas zajedno, uz maksimalnu solidarnost i podršku najugroženijim grupama stanovništva.

 

Srdačan pozdrav svima,

EQUILIBRIO TIM